2023-2024 Yılı Faaliyetlerine İlişkin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

07 Şubat 2024

Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Adil Yıldırım başkanlığında, Personel Genel Müdürlüğü Ömer Berki toplantı salonunda 2023 ve 2024 yılları faaliyetlerine ilişkin koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Eğitim Hizmetleri Dairesi, Yurtdışı Teşkilatı Dairesi, Hukuk ve Koordinasyon Dairesi  Başkanları ve bu Başkanlıklara bağlı Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda Daireler tarafından, faaliyet alanlarına ilişkin 2023 yılı yapılan hizmetler ile 2024 yılında yapılacak hizmetlere ilişkin sunum yapıldı.
 
Eğitim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı olarak, Bakanlığımız birimlerinin ve Eğitim Merkezinin  2023 yılında gerçekleştirmiş olduğu eğitim faaliyetlerinin, istatistiki bilgilerin yer aldığı 2023 yılı Eğitim Sonuçları Raporu hakkında bilgi verildi. Yine 2024 yılında istihdam edilen personelin eğitim planlamasına yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu. 

Ayrıca Bakanlığımız insan kaynağının daha nitelikli hale getirilmesi ve geliştirilmesine yönelik neler yapılabileceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.